Melontaharjoitukset

Hei kaikki!

Kuukausi olisi vielä aikaa reissun alkamiseen ja nämä jäljellä olevat viikot käytetään melontaharjoitteluun.

Kävimme kalustonhankinta reissulla Klaukkalassa melonta-alan välineitä myyvässä Welhonpesä Oy:ssä. Sieltä löytyi laajasta valikoimasta laadukasta ja sopivaa kalustoa omaakin reissuani ajatellen. Mieleen jäi erittäin ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu ja erityisesti Tommin tietämys ja kärsivällinen selvittäminen varusteen ominaisuuksista ja sen soveltumisesta ajattelemaani käyttöön. Ennen ostopäätöstä oli Kajakin testaukseenkin mahdollisuus läheisellä järvellä. Listaan tuonne ”välineet”-sivulle sitten kuvia reissuun otettavasta kalustosta. Kiitoksia vielä sinne Klaukkalaan!

Arvomme Retkiblogini Facebook tykkääjien kesken lahjakortteja Welhonpesän nettikauppaan. Asiasta tarkemmin tuonnempana.

Upeasta kevät päivästä on nyt ollut hyötyä, kun on harjoiteltu uuden kajakin käyttöä ja käsittelyä. Jäätkin lähtivät altaasta jo kolme viikkoa sitten ja tänään siinä on harjoiteltu eskimokäännöstä. 

Sitten siirryttiin Ylistaron Kirkonkoskeen ja katsottiin kuinka jo pahimman tulvan ohittanut koski vauhditti menoa. Laskuani olin pyytänyt seuraamaan ja turvaamaan Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitoksen, Ylistaron paloaseman ammattitaitoista ja avuliasta henkilökuntaa. Pintapelastaja Nikon haluan mainita nimeltä hänen rohkeasti lähdettyä perääni kuohuvaan koskeen ja turvaamaan minua kaaduttuani ensimmäisellä laskuyritykselläni. Myös Pohjanmaan Pelastuslaitoksella työskentelevä Tarmo oli mukana valmiudessa pintapelastajan tehtäviin.

Kajakkiin lastasin hiekkaa noin 25 kiloa antamaan todellisuuden tuntua lastatun kajakin käsittelyssä. Kiitos videoiden kuvaajille palomies Nikolle ja vaasalaiselle Niinalle.

Suuret kiitokset sivuston luomisesta ja näyttävästä grafiikan esilletuomisesta menevät Jani Kantokoskelle!

Anne Niemiselle kiitokset blogin Facebook sivuston luomisesta!

Toivotaan kauniiden kevätpäivien jatkoa ja hyviä melontaharjoitusten jatkoa!

4 vastausta artikkeliin “Melontaharjoitukset

  1. Moikka Jukka. Hienolta kuulostaa suunnitelmat! Jos ilmottelet kun olet Kalajoen ohi pyyhkimässä niin voidaan tulla Paulin kanssa kaksikolla jonku matkaa seuraksi 😊 T: Heidin serkku Johanna

    1. Hei Johanna!
      Kiitos kommentista. Reittini menee aikalailla Oulujärven itäpuolta Kalajoen korkeudella, mutta jos haluatte sinne suunnalle tulla seuraksi niin mikä ettei.

      1. No kappas! Nythän tämä Halkimelonta-nimitys passaakin paremmin. Jotenkin olin saanut semmosen mielikuvan, että kierrät meriteitse. Asiahan olisi selvinnyt, kun olisi aikaisemmin ymmärtänyt vilkaista tuota reittiä. Mahtava reissu varmasti tulossa. Onnea matkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.