Kiviset nivat ja pikitie

Huomenta!
Laput korville ja päivä käyntiin Chemical Brothersin Go-kappaleella joka on ensimmäisenä tekemälläni mix-listalla. Musiikkia tulee kuunneltua illalla leiriä laittaessa ja nyt vähän heräillessäkin.
Eilisen päivän tapahtumista tosiaan. Oli muuten taas koskia/nivoja ylösvedettäviksi. Mutta eihän nekään aikaansa kauempaa kestä, kun rauhassa menee ja syö ja keittää kahvit välillä. Jos ovat kivet liukkaita vaelluskengille koskessa niin tuleepahan kajakki liukastellen sekin perässä paremmin.
Sitten tuli Mierasjärvi ja 8km ’seisovaa’ vettä melottavaksi. Kyllä ilahdutti meloa ja maisema vaihtui. Kajakkia soviteltiin kärryille järven eteläpäässä ensimmäistä kertaa ja 11km kärräys loppui joskus puolen yön aikoihin. Todella erikoinen hetki vetää kajakkia vaarojen yli pikitietä tunturierämaa ympärillä ja kun pysähtyi; aivan hiljaista. Taianomaista ja tosi hieno kokemus.

2 vastausta artikkeliin “Kiviset nivat ja pikitie

  1. Kovasti tsemppiä. Pieni veikkaus, että seuraajien määrä kasvaa matkan edetessä. Onneksi alamäkeen on helppo lasketella Suomen maassa… 🙂

    Minkälaisella välineellä Bloggaat ja miten lataat akkuja?

    1. Mulla on Sonyn Xperia Z3 Compact. Lataan Sunload 30Wp paneelilla jossa M60-mallin laturi sisältäen 68Wh akun. Ollut tarpeen näillä keleillä. Kamerana Canon Powershot G1X.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.