Koukkaus Inariin

Hei!
Inarilla. Se koukkaus lännestä olisi nyt melottu ja lopuksi Juutuanjoessa uiteltiinkin. Oli niin hurjia koskia siinä joessa, että katselin uskaltaako uittaakaan niitä alas. Jäniskoski jäikin uittamatta. Komea koski ja ehdottomasti käymisen arvoinen, kun Inarissa liikutte. Koskelle on hyvät polut, opasteet ja riippusilta.
Selvää vettä oli siis melottavaksi ilman yhtään vetämistä tai vastavirtaa ja matkaa kertyikin 47km. Halusin kokeilla matkaa normaalioloissa ja kertyihän sitä, mutta mun melontakilometreillä tuo matka syö kuitenkin miestä. Eli otetaan rauhallisemmin näin alkuun.
Oli muuten näätä uintireissulla, mutta teki ukarit, kun huomasi. En viitsinyt kiusata ja kuvata, näky harmittavan muutenkin. Koskelot ja telkät viihtyvät täällä. Niitä on joka mutkan takana.
Huomenna saunaan kylälle ja matkahuollosta Welhonpesästä lähetetty vesitiivis kamerasuoja. Ja pitsalle!

Yksi vastaus artikkeliin “Koukkaus Inariin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.