Inarista Ivaloon

Moi!

Keli suosi eilen Inarilla. Ja loppupäivän Ivalojokea ylös tultaessa. Inarijärvelle tulee varmasti takaisin muilla reissuilla. On se niin laaja, monipuolinen, kirkas ja kaunis. Kolmas kerta eikä riitä vielä.
Karilla ja mulla on muutama vakiomenu retkille, kun luontoon lähdetään. ”Ruokalajin” takana on usein joku tarina tai kiva muisto aiemmilta retkeltä ja niin se saatetaan kelpuuttaa jätkien reppuun harteita painamaan tai kajakkiin painolastiksi. Ja nieltäväksi. Kari oli siis varannut mukaan muusia, ruskeakastiketta ja sikanauta-säilykettä. Epätavallisempaa kotona, mutta maistuu saarella, kirkkaiden vesien, kelojen ja horisontin vaarojen ympäröimänä.
Nyt kauppaan ja käristykselle Ivalon keskustaan.

Yksi vastaus artikkeliin “Inarista Ivaloon

  1. Hei!
    Hienoa, että lumimyrskyistä olet selvinnyt ja jo Ivalon paikkeilla : )
    Nyt sitten voikin alkaa jo varautumaan sääskiparviin kun ilmat lämpenee nopeasti. Tarkennusta siihen PUNKKI-ÄSSÄ – hyttyskarkotteeseen: apteekkari sanoi, että punertavassa pakkauksessa oleva on tehokkaampaa. Mustassa pakkauksessa oleva on lievenpää.
    Karillekin terveisiä ja tsemppiä…
    Ei muuta kuin ” antaa hyssyttää ” ….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.