Huoltoa, syömistä ja Kemijokeen

Terve!

Pelkosenniemessä leiriydyin Andy McCoyn selän taakse, kun oli komea laituri rannassa ja alla leikattu nurmikenttä. Myös 100m etäisyys Seo-huoltoaseman ravintolapalveluiden piiriin saattoi vaikuttaa asiaan. Vapun pyörittämä huoltoasema tuntui olevan kylän keskus enkä ihmettele, kun palvelu oli niin hyvää ja avuliasta. Latailin akut ja sain sähköt myös silitysrautaan. Kyllä, Karin Inarille tuoma rauta kytkettiin nyt huoltamon takapihalla valtakunnan verkkoon ja kajakin pohja alkoi saada kiiltoa. Ei pohjasta uudenveroista saanut, mutta pahimmat purseet siitä silisi. Ämpärimuovia, kun kajakkini on.

Torstai siis oli jatkuvaa puuhastelua kaluston kanssa. Perjantaiaamuna jatkui samanlaisena. Tällä kertaa tilanne kehittyi jo siihen suuntaan, että melonta pääsi jatkumaan Kemijärveä kohti. Kylälle en päässyt vaikka ympäripyöreän päivän teinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.