Tuulessa, edestä ja takaa

 

Hei!
Kuopiossa ollaan.
Iisalmessa saatoin herättää huomiota kärräämällä kajakkia halki keskustan. Mennen tullen. Pakettiautomaatti oli kylän toisella laidalla ja halusin saada muonat heti pakatuksi kajakin uumeniin ja pakkausmateriaalin ja kääreet roskiin. Juttuakin saatiin aikaiseksi lounassalaatin ja sokeririnkelin äärellä. Ja kahden kahvin. Yöpyminen Iisalmen keskellä Laukkusaaressa oli mielenkiintoinen elämys; mopopojat, ilmastointien hurina ja ratapihan diesel-veturi 200m päässä teltasta. Onneksi vesi edes välissä.
Matka Iisalmesta Kuopioon Lapinlahden ja Maaningan ohi haastoi kelien suhteen. Onkiveden Mäntysaaren leiriin saavuin märkänä ja kokkailin iltapalan kosteissa oloissa teltassa. Yöksi keksin laittaa korvalaput päähän vaimentamaan meluisaa sateen ropinaa telttakankaaseen. On se hyvä teltta tämä. Kuivana pysyy rankassakin sateessa.
Tuulta, sadetta ja harmaata on riittänyt kahtena viimepäivänä joten kamera on suojelunkin takia pysynyt pussissaan. Aallokko on välillä noussut niin etten olisi alkuun ajatellutkaan sellaista melovani, mutta harjaantumista ja kehittymistä tapahtuu.
Iisalmesta lähdettyäni huomasin voivan hyödyntää selän isompia lihaksia melontaan ja rohkeasti nojata kajakin sivuille vetoa tehdessäni. Olisiko keskivartalo sen verran voimistunut, että liike mahdollistuu en tiedä, mutta hienoa oppia taas jotain uutta.

Illat ovat hämärtyneet ja juuri äsken tuntui, että meloa voi mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.