Palautuspäivä

Terve!
Kuopion Rauhalahdessa oli palautuspäivä ja perheen tapaaminen. Kuopuksen ilmeen olisi pitänyt saada kuvattua, kun heräsi ja hämmästyi asuntoautoon ilmestynyttä karvanaamaista setämiestä. Oli mukava nähdä ja halata perhettä, vaimoa pisimpään. Heidi laittoi niin hyvät ruuat, että tuntui kuin olisi kotona ja söisi lohikeittoa ja piimävelliä siellä. Hieno ilma sattui ja käytiin Emilian ja Olivian kanssa camping-alueen saunassa ja uimassa. Heidistäkin on kesän aikana sukeutunut karavaanari niin hienosti oli leiri pystytetty. Tytöt olivat tarkkoina ja huomasivat siilin mun eväspussilla. Suklaan halusin pitää itselläni vaikka nurkka levystä ehtikin kadota vieläkin karvaisempaan naamaan.
Levänneenä, ravittuna ja iloisena siitä, että kaikki kotona oli sujunut, jatkoin matkaa. Leppävirralle päin oli tarkoitus ja kun kuulin, että kotikylän pojat Saukonkylästä tulisivat päiväseltään käymään reitillä, välähti lamppu; pystyviä kädentaitoisia miehiä tulossa ja työkalupuoli maatilanisännällä Tapiolla kunnossa niin ajatus kajakin pohjan kiillottamisesta oli syntynyt. Tavatessamme autoon oli pakattu 5kW:n aggregaatti, imuri, hiomakone kiillotuslaikkasarjalla, kuumailmailmapistoolilla ja muovin kiillotuskemikaaleilla. Kyllä hymyilytti, kun aggregaatti hurisi ja neljä äijää pyöri kajakin ympärillä. Mansikkaharjun camping-alueen sauna käytiin välissä ennen kajakin viimeistä vahapintaa. Kiitokset Aleksille, Tapiolle ja Salomolle avusta ja kestityksestä.
Kajakki vastasi paremmin vetoihin ja tuntui liukuvankin helpommin, kun Varkautta kohti 10km asennon paikkaa etsien.

Yksi vastaus artikkeliin “Palautuspäivä

  1. Olipa iloisia uutisia 👍 Perheen tapaaminen varmaan antaa uutta intoa ja huoltoporukan paikalle saaminen , kepeyttä liikkeisiin! 😎☀️Tuuli olkoon myötäinen🌬

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.