Kansallispuiston sivu

Moi!
Kajakin huolto Leppävirralla vaikutti positiivisesti kulkuun. Varsinkin pohjan oikaisu palautti ominaisuuksia joita sillä aluksi oli.
Sitä saa jo katsella ympärilleen, kun liikkuu väylien lähellä. Kaikenlaista alusta liikkuu nopeista moottoriveneistä, purjeveneistä, rahtilaivoihin asti. Ettei olisi tiellä. Ensimmäiset kajakin melojat on nyt nähty täällä Rantasalmin Haukivedellä. Kilometrin päässä menivät järkevästi pareittain. Näissä Linnansaaren kansallispuiston maisemissa kelpaa meloa, kun vesi on jälleen kirkastunut ja kauniit metsän peittämät kalliosaareet täplittävät vesistöä.
Sain Karin kolmeksi päiväksi seuraan. Virkistävää ja mukavaa kuulla kuinka hienolta tuntuu aloittaa loma ja tulla aloittamaan se luonnon rauhassa. Ruokapuolikin monipuolistui.
Savonlinnaan ja jos torilta saisi muikkuperunat ja lörtsy päälle.

2 vastausta artikkeliin “Kansallispuiston sivu

  1. Hienoja on Linnansaaren kansallispuiston maisemat!!!!!
    On hyvä, että saat sinne välillä seuraa kun vaelluskesäsi alkaa lähestyä loppuaan. Opit taas puhumaan ihmisten kieltä kun lähes ainoa juttukaveri kuukausitolkulla on ollut luonto ja mukana oleva kalusto.
    Antaa hyssyttää….

  2. Sanoisin myös,että joutuu tulemaan pois sieltä päänsisältä ihmisten ilimoille! Taitaapa Jukka puhua ihan ääneen itselleen että ompas hieno maisema 😎

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.