Saimaa

Moi!
Kari meloi mukana muutaman päivän Inarissa ja nyt viisi viikkoa myöhemmin täällä Itä-Suomessa. Nyt hänen kajakkinsa nostettiin telineeseen auton katolle paluumatkaa varten Puumalassa. Oli mukava kuulla kesästä E-P:lla samalla, kun matka taittui. Ja olihan Karilla muiden muassa lättytaikinasekoitus josta saatiin runsaalla voin käytöllä herkullinen käry leviämään saimaan sisävesisaaristoon. Melontaseura kannusti ja sitä arvostaa varsinkin, kun tietää muiden paikkakuntien olevan niin kaukana Etelä-Pohjanmaalta.
Jos on arjen juhlaa on sitä myös retkellä. Puumalan sillalla odottivat tutut Veke ja Ulla, Pentti sekä Paula. Iloinen vastaanotto, äijä autoon ja ruokapöytään. Vatsa täynnä saunaan ja puhtaan raikkaisiin lakanoihin nukkumaan. Aamulla oli pesty pyykkini kuivanut ja hyvän aamupalan jälkeen ne kelpasi pakata kajakkiin ja kärrätä se sillalle takaisin. Nyt oli melontaliivin taskussa myös uusi kamera. Veke ja Ulla hakivat Mikkelistä asti ja tekivät minulle suuren palveluksen kuvauksen jatkamiseksi. Läksiäiseksi tarjottiin Puumalan torilla lättyä hillolla ja kermavaahdolla. Matka jatkui kiitollisena neljälle ystävälle Puumalassa.
Eilen lämmintä riitti saimaalla. Juomavettä meni neljä litraa.
Taianomainen iltayön hetki suurella Saimaalla, kun oli lämmintä, tyven eikä ainoatakaan moottoria pärisemässä.

3 vastausta artikkeliin “Saimaa

  1. Oli ilo pitää kohta kuuluisaa miestä vieraana. Hienoja kuvia Saimaan maisemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.